Felhasználói feltételek

1. Felhasználói feltételek
Ezek a feltételek minden rendelésre és szolgáltatásra vonatkoznak. A webáruház felhasználója minden esetben a rendelés elfogadásával és visszaigazolásával magára nézve elfogadja ezeket. Az üzleti és vásárlói feltételeket mindkét fél magára nézve el kell fogadja.

2. Rendelés
Rendelni az online üzleten keresztül, elektronikus levélben vagy telefonon lehet. Telefonon elérhetőek vagyunk hétfőtől-péntekig 8.00-20.00ig hétvégén 10.00-20.00 az alábbi telefonszámon: 0620/9570-419 ill. 06709350228. Természetesen online üzletünkben non-stop rendelhet.

3. Fizetési feltételek
Miután a rendelés elküldésre került Ön kap tőlünk egy e-mail visszaigazolást. A megrendelését futár viszi házhoz. Ön minden esetben utánvétes csomagot kap, az utánvét összege tartalmazza a csomagolási és futárköltséget is.

4. Árak
Az árak magyar forintban értendőek és tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

5. Tulajdonjog fenntartása
A Vikingbolt.hu fenntartja a jogot a megrendelt áruk tulajdonlására, amíg a megrendelt áruk és szolgáltatások ára a kifizetéssel végleg ki nem egyenlítődik a megrendelő által.

6. Termékek visszaváltása
Azon termékek, amelyek nem felelnek meg Önnek (nem jó a méret, vagy hibásak) visszaválthatók 7 napon belül. Ekkor mi kicseréljük Önnek a terméket. Figyelem: azon termékeket, amelyek hibátlanok csak abban az esetben áll módunkban visszavenni, ha azok nem voltak használva, illetve mosva!

7. Garancia
A garancia feltételei a hatályos belföldi törvények szerint alakulnak.

8. Adatvédelem
A Vikingbolt.hu minden adatot szigorúan üzleti céllal, a hatályos jogszabályok betartásával, bizalmasan kezel. Adatokat harmadik fél számára soha nem ad ki!Vikingbolt